Uutena Suomessa Ravintolatrendien seuranta - Kokeile ilmaiseksi ja testaa miten ravintolanne toukokuun erikoispäivien myynti on onnistunut. 
Helsingissä ravintolat ovat jo ilmoittautuneet mukaan - vielä ehdit mukaan. 

Restaurant Trends-palvelun avulla ravintolat voivat seurata kaupungin kysynnän ja liikevaihdon avainalukuja muiden toimijoiden kanssa. Yksittäisen toimijan tuloksia ei tuloksista voi todentaa. Seurattavia avainlukuja ovat mm. myynti / asiakaspaikka, pöytäkierto sekä keskiostos. 

Osallistuminen on helppoa

1) ilmoittaudu mukaan

2) Lisää tiedot: alviton myynti ja asiakkaat

3) vertaa ravintolan avainlukuja kaupungin muiden toimijoiden avainlukuihin

 

Osallistumalla trendipalveluun ravintolat näkevät miten hyvin erikoiskattaukset ovat onnistuneet muuhun markkinaan verrattuna. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://fi.surveymonkey.com/r/V-A-RTtrendit. Lähetämme lisätiedot sähköpostitse. 

Ravintolan Vapputrendit 

 

Lisätietoja Hanna Lak 040 1868 409 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Tuottojohtajan käsikirjan periaatteet eivät vanhene vaikka teknologia on kehittynyt sekä palveluntarjoajia päivittäistä työtä helpottamaan on enemmän. Vahva suositus helppolukuiselle kirjalle kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan tuottojohtamisen ja tiedolla johtamisen polun.
Kesälukemiseksi Total Revenue Management kirja.

Tilaa Ravintolatrendit

PrestigeAward20-21