Ruokahävikin vähentämisen taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät edut ovat valtavat etenkin ravintolan omistajille. Ruokahävikin hallinta on yksi ravintolasi suurimmista mahdollisuuksista lisätä kannattavuutta. Kun ruokahävikki vähenee, ravintolasi kannattavuus kasvaa ja samalla oikeilla valinnoilla ravintolasi hiilijalanjälki pienenee. 

Benchmarking Alliancen työkalun avulla ravintolan ruokahävikin hallinta on yksinkertaista ja helppoa. 

Mittaat vain syntyneen ruokahävikin ja lisäät tiedot palveluumme. Pilvipalvelumme luo helposti luettavat analyysit hävikistä ja saat apua päätöksen tekoon hävikin pienentämiseksi. 

Ruokahävikkitrendimme sopii kaikenlaisille toimijoille yksittäisistä ravintoloista ravintolaketjuihin, grilleistä a'la Carte ravintoloihin olipa käytössä automatisoitu hävikkimittari ja älyvaakaratkaisu tai tavallinen keittiövaaka. Ketjuratoiminnot on pilvipalvelussamme sisäänrakennettuna. 

Hävikin kirjaaminen ja seuranta on helppoa. Ruokahävikki punnitaan ja lisätään päivittäin. Palvelumme visuaalinen ja monipuoliset analyysit auttavat käyttäjää hahmottamaan helposti mistä ravintolan hävikki koostuu ja miten siihen voidaan vaikuttaa. Nopeiden säästöjen ja hiilijalanjäljen vaikutukset toiminnassa riippuvat ravintolan lähtötilanteesta - mittaamalla voidaan todentaa toimenpiteiden tasalaatuisuutta jatkuvasti.
 
Yhdistämällä ruokahävikin mittaamisen ravintolatrendipalveluumme hahmotat nopeasti asiakasvirran vaikutuksen hävikkiin niin keittiössä kuin salissa. 

Autamme mielellämme niin vaakaratkaisuissa kuin kestävän ja vähähiilisen ravintolatoiminnan viestinnässä asiakkaille mielekkäässä muodossa. 

Ravintolan ruokahävikkimittari - Benchmarking Alliance Food Waste

 

Rekisteröi ravintolasi palveluumme täällä ja aloita trendien seuranta. 

Tutustu myös ravintolatrendeihin ja ymmärrä paremmin asiakasvirtaa ja tuloja eri vuodenaikoina ja päivinä. 

 

 

Tuottojohtajan käsikirjan periaatteet eivät vanhene vaikka teknologia on kehittynyt sekä palveluntarjoajia päivittäistä työtä helpottamaan on enemmän. Vahva suositus helppolukuiselle kirjalle kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan tuottojohtamisen ja tiedolla johtamisen polun.
Kesälukemiseksi Total Revenue Management kirja.

Tilaa Ravintolatrendit

PrestigeAward20-21

ALUEKEHITYS

 
 

ASIAKASVALMENNUKSIA

 
 

RYHMÄVALMENNUKSIA

 
 

TEKNOLOGIA