Palveluitamme ovat RM kunto, RM valmennus, RM strategia sekä RM markkina. Oikean palvelun valitsemiseksi olemme luoneet kyselyn, johon vastaamalla yritys saa hyvän kuvan perusasioista ja osaa siten paremmin arvioida laajempien toimeksiantojen ja projektien tarpeen. 

  • RM kunto palvelussa kartoitetaan yrityksen myynnin - ja markkinoinnin menetelmiä. Yritys voi testata oman kuntonsa kyselymme avulla tai varata kuntokartoituksen, joka tehdään yhteistyössä yrityksen johdon kanssa.
  • RM valmennus tarjoaa puolestaan useita eri vaihtoehtoja tiiminne kehittämiseen ja kouluttamiseen.
  • RM strategia pureutuu myynnin ja markkinoinnin perusasioiden lisäksi yrityksen liikevaihdon pitkäjänteiseen ja kestävään kehittämiseen.
  • RM markkina keskittyy markkinatilanteen arviointiin ja opastaa sopivien työkalujen käyttöön, joilla johdatte yritystänne tiedolla. Hyödynnämme usein Benchmarking Alliance päivätrendejä työskentelyssä. 

Lisäksi olemme käytettävissänne digitalisaatio- ja teknologiatarpeidenne kartoittamisessa sekä uusien hotelli-, revenue-, ravintola-, kokousvaraus-, sekä spa- ja aktiviteetti järjestelmien kilpailuttamisessa ja käyttöönotossa. 

HMMH Consulting vastaa travelnews.fi sivuston toimittamisesta sekä Suomen ensimmäisen ja ainoan matkailualan tuottojohtamisen erikoistapahtuman Nordic Revenue Forum tuotannosta. Nordic Revenue Forum järjestetään vuosittain syksyllä. 


Tuottojohtajan käsikirjan periaatteet eivät vanhene vaikka teknologia on kehittynyt sekä palveluntarjoajia päivittäistä työtä helpottamaan on enemmän. Vahva suositus helppolukuiselle kirjalle kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan tuottojohtamisen ja tiedolla johtamisen polun.
Kesälukemiseksi Total Revenue Management kirja.

Tilaa Ravintolatrendit

PrestigeAward20-21

ALUEKEHITYS

 
 

ASIAKASVALMENNUKSIA

 
 

RYHMÄVALMENNUKSIA

 
 

TEKNOLOGIA