Palvelut ja tuotteet

HMMH Consulting palveluita ovat RM kunto, RM valmennus, RM strategia sekä RM markkina. Oikean palvelun valitsemiseksi olemme luoneet kyselyn, johon vastaamalla yritys saa hyvän kuvan perusasioista ja osaa siten paremmin arvioida laajempien toimeksiantojen ja projektien tarpeen. 

RM kunto palvelussa kartoitetaan yrityksen myynnin - ja markkinoinnin menetelmiä. Yritys voi testata oman kuntonsa kyselymme avulla tai varata kuntokartoituksen, joka tehdään yhteistyössä yrityksen johdon kanssa. RM valmennus tarjoaa puolestaan useita eri vaihtoehtoja tiimin kehittämiseen ja kouluttamiseen. RM strategia pureutuu myynnin ja markkinoinnin perusasioiden lisäksi yrityksen liikevaihdon pitkäjänteiseen kehittämiseen. RM markkina puolestaan keskittyy markkinatilanteen arvioiintiin ja opastaa sopivien työkalujen käyttöön. 

Olemme käytettävissänne uusien hotelli-, revenue-, ravintola-, kokousvaraus-, sekä spa- ja aktiviteetti järjestelmien kilpailuttamisessa ja käyttöönotossa. 

 

 

Tulossa - Total Revenue - Nordic Revenue Forum
Ensimmäinen Nordic Revenue Forum on takana ja seuraavan yksityiskohtia hiotaan.

Luo arvoa tuottojohtamisen perusteilla

 

Tuottojohtaminen on liikevaihdon strategista johtamista, jossa yhdistyvät markkinatuntemuksen lisäksi hyvinkin tarkka myyntilukuihin vaikuttavan tiedon (datan) sekä raporttien seurannan ja analysoinnin lisäksi intuitio. Yksinkertaistaen;

myydään oikeita tuotteita ja palveluita, oikeille asiakasryhmille, oikeaan aikaan, oikealla hinnalla ja oikeita kanavia pitkin.

Johda tarinaasi tiedolla

Tarinallistaja ja tiedolla johtamisen asiantuntija valmentavat yhdessä

Read, Steady ja Go-tasot

Valmennukset sopivat: matkailun kehitys- ja alueorganisaatiot, yritysryhmähankkeet, sopii myös yksittäiselle yritykselle tai organisaatiolle.

Koulutuksista vastaavat Hanna Lak, tiedolla johtamisen asiantuntija, HMMH Consulting Oy ja Anne Kalliomäki, tarinallistaja, Tarinakone Oy

Tilaa Ravintolatrendit

PrestigeAward20-21