Joulukuussa HMMH Consulting oli avaamassa keskustelua asiakkaiden kokemasta arvosta ja hinta-laatusuhteesta Visit Finlandin What's up with Global Scenarios and Finland-tilaisuudessa Helsingissä. Aihe on noussut esille julkisien asiakaspalautteiden seurannassa hyödynnettävän My Reputation Monitor -palvelun tuloksissa. 

My Reputation Monitor kerää julkisia online-palautteita yli 40 eri alustalta, joissa Suomen matkailutoimijoille merkittävin määrä kerääntyy Googlen, TripAdvisorin, Booking.com ja muiden majoitusken OTA-kanavien sekä Facebookin kautta. Kansainvälisen matkailun palautuessa myös Ctrip ja Yelp näkyvät listoilla. Tuloksissa näkyy myös kansainvälisen matkailun palautuminen eri maista ja eri kielillä jätettyjen arvioiden määrän kasvaessa ja kotimaisten arvioiden suhteen laskiessa. 

Palvelu on tarjolla aluemarkkinointi- ja kehitysorganisaatioille osana Visit Finlandin tilausta sekä erillisenä tilauksena. Kysy myös API rajapinnoista. Pelkkä asiakaspalautetieto ja analyysi eivät riitä, toimenpiteiden roolitukset tulee miettiä kuntoon, kun uutta tietoa otetaan käyttöön. Julkiset asiakasarviot vaikuttavat mielikuvista onnistuneeseen asiakaskokemukseen koko asiakaspolulla.

Matkailualan toimijoille on oma palvelunsa, joka mahdollistaa oman yrityksen tai toimipisteen tietojen seuraamisen sekä tulosten vertailun valittuihin toimijoihin. Yrityskohtaisessa ratkaisussa palautteisiin on mahdollista myös vastata suoraan palvelusta. Parhaimmillaan yrityksille kertyy 10-15 palautetta päivässä eri kanaviin. Yrityksillä on mahdollisuus tilata widget-kotisivuilleen, joka kerää palautteet asiakkaiden ostopäätöksen tueksi. 

HMMH Consulting tarjoaa lisäksi koulutusta ja tukea niin digitaalisten kanavien käyttöönotossa ja kehittämisessä kuin asiakaspalvelun ja tuotteiden kehittämisessä, jotta näkyvyys ja luotu mielikuva vastaa asiakaskokemusta ja luodaan arvoa asiakkaille, henkilökunnalle, omistajille ja sidosryhmille. 

 

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Tuottojohtajan käsikirjan periaatteet eivät vanhene vaikka teknologia on kehittynyt sekä palveluntarjoajia päivittäistä työtä helpottamaan on enemmän. Vahva suositus helppolukuiselle kirjalle kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan tuottojohtamisen ja tiedolla johtamisen polun.
Kesälukemiseksi Total Revenue Management kirja.

Tilaa Ravintolatrendit

PrestigeAward20-21

ALUEKEHITYS

 
 

ASIAKASVALMENNUKSIA

 
 

RYHMÄVALMENNUKSIA

 
 

TEKNOLOGIA