Warning: Undefined variable $canEdit in /home/sg1293/hmmhconsulting.com/plugins/system/t3/base-bs3/html/com_contact/contact/default.php on line 51

Contact

Position:
Toimitusjohtaja
Address:
Turku
20700
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobile:
+358 40 1868 409

Links

Miscellaneous Information

Miscellaneous Information:

Hanna Lak, HMMH Consulting Oy:n toimitusjohtaja, on Suomen johtavia matkailun tiedolla johtamisen ja tuottojohtamisen asiantuntijoita Suomessa. Hannalla on kokemusta kotimaan lisäksi globaalimarkkinoilta perustason palveluista luksusbrändeihin. Tuottojohtamiseen Hanna on erikoistunut vuodesta 2001. Vuonna 2018 hän perusti Nordic Revenue Forum tapahtuman, joka keskittyy tiedolla johtamisen ja matkailun digitalisaation kehittämiseen tuottojohtamisen  näkökulmasta.

Hanna on pidetty kouluttaja niin yritysryhmille kuin yksittäisten yrittäjien tiimeille. Valmennuksissa keskitytään matkailun osa-alueisiin tuottojohtamisen näkökulmasta oli aiheena sitten asiakaspalvelu, strateginen myynti ja markkinointi tai tiedolla johtaminen. 

Projektijohtaminen niin projektinjohtajana kuin muutosprojekteissa, erityisesti järjestelmien kehittämisessä ja käyttöönotossa ovat Hannan vahvuuksia, sillä hän ymmärtää hyvin niin asiakkaiden, käyttäjien kuin IT-ohjelmistotalojen näkökulmat ja navigoi sujuvasti eri kohderyhmien kanssa. Erityisesti tiedolla johtamisen projektit ovat Hannan sydäntä lähellä, joissa suurin projekti on ollut pilvipohjaisen BI (business intelligence) ja ennustamis-työkalun kehittämisprojektin johtajana toimiminen ja ohjelmiston käyttöönotto globaalin ketjun Euroopan, Afrikan ja Lähi-Idän yli 250 toimipisteen käyttäjille.

Hannan luoma tuottojohtamisen arvonluontipyörä-konsepti sopii yritykselle kuin yritykselle. Lopputulos on aina asiakasyrityksen lähtökohdista ja resurssit huomioiden rakennettu kokonaisuus ja tavoitteena lisäarvon luominen niin asiakkaille, yrityksen henkilökunnalle ja omistajille sekä sidosryhmille. 

Tuottojohtajan käsikirjan periaatteet eivät vanhene vaikka teknologia on kehittynyt sekä palveluntarjoajia päivittäistä työtä helpottamaan on enemmän. Vahva suositus helppolukuiselle kirjalle kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan tuottojohtamisen ja tiedolla johtamisen polun.
Kesälukemiseksi Total Revenue Management kirja.