Lead with Data - Impact AI Nordic Revenue Forum

Keskustelu HoReCa-alan tiedolla johtamisesta käy kuumana. Aihe on esillä myös lokakuussa Helsingissä, kun Nordic Revenue Forum starttaa kolmatta kertaa teemalla "Lead with Data - Impact AI". 

 

Tule kuulemaan Suomen ja Pohjoismaiden viimeisimmistä matkailutrendeistä sekä keskustelemaan ja työstämään uusien trendityökalujen käyttöä.

Benchmarking Alliance ja HMMH Consulting Oy järjestävät työpajoja eri paikkakunnilla aiheina mm. alan trendit, niiden seuranta ja käyttö myynnin- ja markkinoinnin työkaluna sekä alan trendien ja avainlukujen seurannasta tietojohtamisen osana. 

Tarkemmat tiedot alla sekä tapahtuman kotisivulla.

HMMH Consulting palveluita ovat RM kunto, RM valmennus, RM strategia sekä RM markkina. Oikean palvelun valitsemiseksi olemme luoneet kyselyn, johon vastaamalla yritys saa hyvän kuvan perusasioista ja osaa siten paremmin arvioida laajempien toimeksiantojen ja projektien tarpeen. 

RM kunto palvelussa kartoitetaan yrityksen myynnin - ja markkinoinnin menetelmiä. Yritys voi testata oman kuntonsa kyselymme avulla tai varata kuntokartoituksen, joka tehdään yhteistyössä yrityksen johdon kanssa. RM valmennus tarjoaa puolestaan useita eri vaihtoehtoja tiimin kehittämiseen ja kouluttamiseen. RM strategia pureutuu myynnin ja markkinoinnin perusasioiden lisäksi yrityksen liikevaihdon pitkäjänteiseen kehittämiseen. RM markkina puolestaan keskittyy markkinatilanteen arvioiintiin ja opastaa sopivien työkalujen käyttöön. 

Olemme käytettävissänne uusien hotelli-, revenue-, ravintola-, kokousvaraus-, sekä spa- ja aktiviteetti järjestelmien kilpailuttamisessa ja käyttöönotossa. 

 

 

Tulossa - Total Revenue - Nordic Revenue Forum
Ensimmäinen Nordic Revenue Forum on takana ja seuraavan yksityiskohtia hiotaan.