Odotukset ovat suuret, kun ohjelmassa on businessmaailman huippuja ja TOP50 Thinkers-listan TOP10 puhujia. Lisätään tähän vielä 3300 osallistujaa messu- ja tapahtumakeskuksessa kahden päivän seminaarissa. Aiempien kokemusten perusteella vierailijat ovat varautuneet ruuhkiin ja odotuksiin. Viime viikonloppuna Nordic Business Forumin järjestäjät todistivat, että näin ei tarvitse olla! Tapahtuman palvelu voi olla yhtä laadukasta kuin ohjelman sisältö.

Tapahtuman nuoret organisaattorit ovat osanneet todella asettua asiakkaan asemaan. Jokainen yksityiskohta saapumisesta paikkakunnalle ja tapahtumapaikalle oli huomioitu. Mitä aiheita seminaarin virallinen osa käsittelikin, NBF -tiimi demonstroi käytännössä. Lähes 150 henkinen vapaaehtoisten lähinnä opiskelijoiden joukko oli saatu innostettua ja sitoutettua ihailtavasti - palvelualttius ja -asenne oli kohdallaan joka ikisellä. Tällaista "viiden tähden" palvelua ei useinkaan vastaavissa tiloissa kohtaa. Yksikään NBF -tiimistä ei vastannut "en tiedä" ja poistunut paikalta vaan varmisti, että asiakas on varmasti tyytyväinen lopputulokseen ennenkuin poistuivat paikalta. Tässä olisi monella palvelualan yrityksellä oppimista. 

Palvelu ei ollut ainoa, joka iski tajuntaan. Ensimmäisen päivän vastaanotto, henkilökohtaisten tervehdysten lisäksi oli maustettu kauniilla ja rauhallisella klassisella elävällä musiikilla tuloaulassa. Asiapitoista ohjelmaa täydensi Suomen musiikin huiput. Eikä kyseessä olisi NBF tiimi ellei valituilla artisteilla olisi ollut jotakin sanomaa yleisölle - teeman mukaisesti.

Kaiken tämän jälkeen ei enää ole ihme, että tarjoilut sujuivat moitteettomasti ja jonot sujuvasti. Yli 3000 päinen joukko mahtui hyvin tiloihin eikä ruuhkia päässyt syntymään edes vaatesäilytyksessä!

Osallistuitko Nordic Business Forumiin 2013? Mitä mieltä olitte palvelusta?

Tulossa lisää NBF herättämiä ajatuksia syksyn aikana...