Odotukset ovat suuret, kun ohjelmassa on businessmaailman huippuja ja TOP50 Thinkers-listan TOP10 puhujia. Lisätään tähän vielä 3300 osallistujaa messu- ja tapahtumakeskuksessa kahden päivän seminaarissa. Aiempien kokemusten perusteella vierailijat ovat varautuneet ruuhkiin ja odotuksiin. Viime viikonloppuna Nordic Business Forumin järjestäjät todistivat, että näin ei tarvitse olla! Tapahtuman palvelu voi olla yhtä laadukasta kuin ohjelman sisältö.

Matkailun kausivaihteluita on pidetty perinteisesti matkailualan riesana. Oikein hyödynnettynä ne ovat rikkaus niin kuluttajalle kuin matkailupalveluita tarjoavalle yrityksellekin.

Valistunut kuluttaja voi hankkia unelmiensa loman huomattavasti alle normihintojen, jos on valmis tekemään kompromisseja vaikkapa loma-aikansa tai paikkansa suhteen. Kukapa ei haluaisi täyttä vastinetta rahoilleen.

Vastaavasti matkailupalveluita tarjoava yritys kamppailee kausivaihteluiden puristuksissa. Sesongin aikaan myydään ei oota ja muulloin on liiankin hiljaista.

Revenue Management on liikevaihdon strategista johtamista, jossa yhdistyvät markkinatuntemuksen lisäksi hyvinkin tarkka myyntilukuihin vaikuttavien raporttien seuranta ja analysointi sekä intuitio. Yksinkertaistaen;

myydään oikeita tuotteita ja palveluita, oikeille asiakasryhmille, oikeaan aikaan, oikealla hinnalla ja oikeita kanavia pitkin.